Asumisen ilona ja arjen tukena

•    Alueella samaan ikäluokkaan  kuuluvia asukkaita.
•    Yhteistä oleskelutilaa, jonka käytön voivat asukkaat itse suunnitella.
•    Viihtyisä yhteinen piha-alue, jossa voi oleskella ja tavata ystäviä.
•    Alueen asukkaita palvelee palveluohjaaja, joka neuvoo ja ohjaa arjen asioissa ja palveluiden hankkimisessa
•    Jyväskylän keskustaan matkaa on noin kolme kilometriä. Bussit kulkevat Laajavuorentietä pitkin ja pysäkki on lähellä.

Valitse sinulle sopivin asumisen muoto

Kortepohjan Senjassa voit valita juuri sinun tilanteeseesi sopivimman tavan asua. Samat palvelut ja monipuoliset yhteiset tilat sekä kotoisa pihapiiri ovat käytössäsi yhtä lailla, olipa valintasi asunto-osake, asumisoikeusasunto tai vuokrakoti.

Omistusasunnot

Haaveista totta! Oma asunto on kannattava sijoitus ja tuo iloa vuosiksi eteenpäin.

Asumisoikeusasunnot

Joustavaa elämää, jossa yhdistyy asumisen parhaat puolet.

Vuokra-asunnot

Mukava vaihtoehto asumiseen ja palveluiden hyödyntämiseen.

Jyväskylän Kortepohjan Volmari

Kodikkaita asuntoja upeassa seniorikorttelissa  Uudet myytävät asunnot sijaitsevat Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikorttelissa. Volmarin uudet asunnot on suunniteltu varttuneemman väen huoletonta ja turvallista asumista ajatellen.

Asunto Oy Kortepohjan Volmarin kerrostalo viimeistelee Jyväskylän ainutlaatuisen Senja-seniorikorttelin. Uudet kodit ovat laadukkaita omistusasuntoja, jotka on suunniteltu varttuneiden huoletonta asumista, muuttuvia elämäntilanteista, turvallisuutta sekä esteetöntä liikkumista ajatellen. Volmarissa on paljon fiksuja, elämää sujuvoittavia ratkaisuja, kuten sähköisesti avautuva ulko-ovi. Uusi koti seniorikorttelissa on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun nykyinen asunto tuntuu liian suurelta tai työläältä. Kortepohjan Volmarin uudiskohde komeilee omalla tontilla keskellä palveluja ja elämää.

Jyväskylän Kortepohjan Pehtori

Pehtori on osa Senja-seniorikorttelia, joka on vertaansa vailla koko Suomen mittapuussa. Asukkaiden käytettävissä ovat monipuoliset palvelut, kuten ruoka-, terveys- ja hoivapalvelut.

Vapaana oleva laadukas omistusasunto on suunniteltu varttuneemman väen huoletonta asumista, turvallisuutta sekä esteetöntä liikkumista ajatellen. Kodikkaassa ja helposti sisustettavassa uudisasunnossa on hyvä pohjaratkaisu, oma sauna, lasitettu parveke ja kätevä vaatehuone. Kortepohjan Pehtorissa on myös hyvät yhteistilat, kuten mukava kerhotila, saunaosasto, pesula ja viihtyisä piha-alue. Autopaikat sijaitsevat hallissa talon alla.