senja-kortepohja-14

Kortepohja

Kortepohja on yhteisöllinen kaupunginosa, jossa asuu tavallista aktiivisempaa väkeä. Kortepohjassa on virkeä asukasyhdistys, ja alueella ilmestyy oma lehti Kortepohjalainen.

Noin 6 700 asukkaan Kortepohja on niin opiskelijoiden, perheellisten kuin varttuneemmankin väen suosima asuinalue. Kortepohjan keskustasta on matkaa kaupungin keskustaan vain n. 3,5 km. Puiden reunustamat pyöräily- ja kävelyreitit ovat erinomaiset ja bussit tuovat melkein kotiovelle asti.

senjakoti-palvelutalo-header4

Palvelut lähellä

Alueen palveluista löytyy mm. ruokakauppoja, kahviloita, ravintoloita, kampaamoita, kirpputoreja, päiväkoti, koulu, kirjasto ja kirkko. Aivan oman leimansa alueelle luo suosittu Laajavuoren ulkoilualue, jonka kautta pääsee nauttimaan liikunnan lisäksi laajoista marja- ja sienimaastoista. Kylpylähotelli hemmottelee myös alueen asukkaita runsailla palveluillaan.  Senja sijoittuu Kortepohjan keskustan alueelle, josta muodostuu monipuolinen senioreiden asumis- ja palvelukokonaisuus. Alueella on omistus-, vuokra- ja asumisoikeusasuntoja.