Kortepohjan Senjakoti

Aamulenkki Tuomiojärven luontopoluille? Kirjallisuuspiiri? Porukalla jääkiekkoa katsomaan? Iltajooga?

Kortepohjan Senjassa on korttelin väen oma palveluohjaaja kaiken mukavan tekemisen tueksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu erilaisten aktiviteettien suunnitteleminen ja organisointi yhdessä asukkaiden kanssa. Palveluohjaaja auttaa arjessa ja tuo sujuvuutta harrastamiseen ja yhteistoimintaan.

Palveluohjaus

Olen Senja-korttelin palveluohjaaja Heli Pauni. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja sosionomi AMK. Palveluohjaajana teen kotikäyntejä, jolloin kartoitan asukkaan voimavaroja, jaksamista sekä mahdollisia avun, tuen ja palvelujen tarpeita. Autan myös erilaisten hakemusten ja lomakkeiden täytössä.

Tehtäviini kuuluu myös mm. yhteisen toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä Senja-korttelin asukkaiden kanssa. Annan tukea ja ohjausta arjen haasteisiin kuuntelemalla asukkaiden tarpeita ja toiveita. Toimistoni sijaitsee Pehtorintie 3 talon 1. kerroksessa. Minut tavoittaa maanantaisin – torstaisin klo 8 – 16 ja perjantaisin  klo 8 – 14 välisenä aikana.

Puhelin: 040 831 2064  Email: heli.pauni@jklhoivapalvelut.fi

Vikailmoitus huoltoyhtiölle

Ilmoita kiinteistön huoltotyöstä.

Siirry lomakkeeseen

Ravintola Pehtori lomake

Lähetä viesti Ravintola Pehtoriin

Siirry lomakkeeseen

Hoivapalvelut yhteyslomake

Lähetä viesti Hoivapalvelulle.

Siirry lomakkeeseen
senjakoti-ravintola-1

Ravintolapalvelut

Hoivakeittiöt Oy valmistaa maukasta kotiruokaa omassa keittiössä. Hoivakeittiöiden ruokasalissa Pehtorinhoivassa voivat käydä syömässä myös Senja-korttelin ulkopuoliset asiakkaat.

Ravintola Pehtori on avoinna joka päivä.

  • Aamupala MA-PE klo 7:00-8.30 ja LA-SU klo 7:30-8:30
  • Lounas MA-SU klo 11:00-12:30
  • Päiväkahvi klo 14:00-15:00
  • Päivällinen MA-SU klo 16:00-17:00
senjakoti-kotisairaanhoito-1

Kotihoito

Jyväskylän Hoivapalvelut tarjoaa kotiin annettavia palveluita asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Kotihoito sisältää kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa yksityisesti tai palvelusetelinä tuotettuna. Kotihoito voi olla tilapäistä tai jatkuvaa ja säännöllistä.

Kotipalvelu tarjoaa apua päivittäisiin toimintoihin kuten peseytymiseen, pukeutumiseen, ruokailuun, lääkehoitoon ja erilaisiin kodinhoidon askareisiin, esim. siivoukseen.

Kotisairaanhoidon palveluihin kuuluu mm. laboratoriokokeiden otto,  lääkkeiden jako, haavojen hoito, avanteiden hoito, ompeleiden poisto ja pistokset.

senjakoti-hieronta-ja-hyvinvointipalvelut-1

Jalkojenhoito-, hieronta- ja parturipalvelut

Jyväskylän Hoivapalvelut tarjoaa Senja-korttelin asukkaille jalkojenhoito-, hieronta- ja parturipalveluita kerran kuukaudessa ennalta sovittuna ajankohtana.

senjakoti-palvelut-1

Sairaanhoitajan vastaanotto

Pehtorinhoivassa toimii sairaanhoitajan vastaanotto tiistaisin klo 9.00 -12.00, 1.kerroksessa vaihtuvien palveluiden huoneessa. Sairaanhoitajan vastaanotolla hoidat verenpaineen ja verensokerin mittaukset ja sairaanhoidolliset pientoimenpiteet, kuten haavanhoidot, ompeleiden poistot, korvahuuhtelut, rokotukset ja injektiot. Sairaanhoitajan vastaanotto sisältää pientoimenpiteiden lisäksi ohjausta ja neuvontaa sekä hoidon tarpeen arviointia.

senjakoti-apteekkipalvelut-1

Apteekkipalvelu

Senja-korttelin asukkailla on mahdollisuus saada apteekkipalvelut Lohikosken apteekin kautta. Lääkkeiden ja apteekkituotteiden tilaus tapahtuu keskitetysti Pehtorinhoivan sairaanhoitajan kautta. Apteekkipalveluista voit kysyä lisää sairaanhoitajan vastaanotolta tai puhelimitse.

senjakoti-asukasyhdistys-1

Asukasyhdistys

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo! Kortepohjan Senjassa voit itse vaikuttaa asumiseen,  toimintaan ja tekemiseen. Korttelin oma asukasyhdistys on asukkaiden oma, yhteinen foorumi, jossa on mukava jakaa ajatuksia ja kehittää korttelia entistäkin mukavammaksi.

senjakoti-kortepohjan-paivakeskus

Kortepohjan päiväkeskus

Kortepohjan päiväkeskus tarjoaa joka päivä aktiviteettejä ja seuraa. Tuolijumpalla pidetään päivittäin paikat vetreänä klo 10.15-11.00. Tiloissa on myös käytettävissä tietokone, jonka käyttöön saa ohjausta.

Päiväkeskuspäivät maanantaista perjantaihin. Päiväkeskus sijaitsee Kortepohjassa uudessa senioritalossa Senja-korttelissa Pehtorintie 9.

Päiväkeskuspäivä 1 klo 8.30-13.30
Päiväkeskuspäivä 2 klo 10-15.15 ( ei perjantaina)

senjakoti-seniorikuntosali-1

Seniorikuntosali

Päiväkeskuksen yhteydessä Itseharjoittelijoille viihtyisä kuntosali, jossa saa myös ohjausta harjoitteluun.

Lukukausimaksu 31,30€